tiistai 11. helmikuuta 2014

Day 7

Huh, miten nopeasti päivät ovat kuluneet. Tuntuu, että olisin ollut Belgiassa jo kuukauden, vaikka huomenna plakkariin tulee viikko. Oon ehtinyt tekemään vaikka mitä, saanut paljon uusia kavereita ja maistellut paaaljon belgialaista olutta ja viiniä. Ja tietenkin niitä mahtavia vohveleita!
Eilen oli Erasmuksen järjestämä pub crawl -tapahtuma, jossa sai maistella eri oluita. Perinteisistä belgialaisista oluista en niinkään piittaa (VIELÄ), mutta ahh kirsikkaolut täällä on niin bueno!

Ja jotta koko vaihto ei olisi pelkkää hauskanpitoa, oon ehtinyt käydä kaksi päivää virallista koulua. Tykkään tosi paljon opiskella englanniksi ja suurin osa opettajista on tähän asti vaikuttanut todella mukavilta ja aineet myös mielenkiintoisilta. Kursseina mulla on mm. International Marketing, E-Marketing, Strategic Management, HRM, Cross Cultural Communication, Graphic Design ja muita. Yhteensä otin 9 kurssia.

Viime torstai, eka orientointipäivä:
 Tottakai ensimmäisenä päivänä kouluruoaksi oli perinteisiä belgialaisia ranskalaisia. Yleensä ne otetaan täällä majoneesin kanssa ja joka kadulla on lukuisia 'Frituur' -pikaruokaloita eli ranskispaikkoja. Ensimmäinen päivä oli kiva, saatiin tietoa koulusta ja hyödyllisiä papereita ja päivän kruunasi tanssitunti.
Illalla mentiin tyttöporukassa Gentin keskustaan tunnelmalliseen pubiin kaljalle. Kuvassa kirsikkaolut 'Kriek'. Buddyni mukaan se on  ns. tyttöjen olutta haha.

Ei kommentteja: